unknown-viewport

Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями

2018-02-04

Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями

З метою звернення уваги громадськості на проблему ракових захворювань, Міжнародний союз боротьби з раком заснував спеціальний день - Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями. Він проводиться щорічно 4 лютого за різними девізами. У цьому році він проводиться під коротким, але ємним девізом: "Ми можемо. Я можу "(We can. I can). Суть даного девізу полягає в тому, що кожному варто подумати про свій внесок, який він може внести в важку боротьбу з хворобою в усьому світі.

Співробітники компанії SANDI + також вирішили внести свій внесок і підтримати дітей, який в даний момент лікуються в Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1. Ми вирішили, що для них 4 лютого має стати святом дружби і гарного настрою!

SANDI+ Всемирный день борьбы с раковыми заболеваниями

Нам дуже хотілося внести свято у лікарняні будні дітлахів і підняти їм настрій. У цьому нам допомогли клоуни і ляльковий театр, які підготували для діточок розважальну програму.

SANDI+ Всемирный день борьбы с раковыми заболеваниями

Кілька годин свята пролетіли дуже швидко, але вони були наповнені веселим дитячим сміхом і позитивними емоціями. Нам було дуже приємно порадувати дітей - від цього у нас у самих піднявся настрій і з'явилося натхнення влаштовувати подібні заходи і далі.

SANDI+ - get plus with us!