unknown-viewport

Соціальний проект «Я допомагаю»

2020-02-21

Соціальний проект «Я допомагаю»

У нашому світі, що стрімко розвивається, ми іноді забуваємо дивитися по сторонам, чи просто не встигаємо... Але важливо пам'ятати, що іноді необхідно перемикатися з себе на ближнього свого, проявляючи, в разі потреби, доброту і співпереживання.

Саме тому компанія SANDI+ активно організовує різного роду соціальні проекти, спрямовані на допомогу дітям. Одним з таких є акція «Я допомагаю».

«Я допомагаю» - це про доброту, людяність і відкритість! Це про безтурботне дитинство, посмішку та сміх! Заповітна мрія кожного з нас, щоб діти не знали, що таке важкі хвороби, біль і лікарняні будні - це і стало відправною точкою створення проекту. І ми запрошуємо кожного з вас стати його частиною!

Ми розробили колекцію значків у вигляді героїв-плюсиков. Наш Sandik наділений такими якостями як дружелюбність, товариськість, а головне - він здатний прийти на допомогу в потрібний момент. Кожен значок - особливий і не буде повторяться! Раз на 2 місяці буде виходити пара героїв, встигніть придбати всі та зібрати весь комплект!


- Як взяти участь? - Ви купуєте значок Sandika за 150 грн/шт і ці гроші йдуть на допомогу дитині.
- Скільки можна купити значків? - Будь-яку бажану кількість.
- Як його купити? - Написати нам в соціальних мережах або у формі зворотного зв'язку на сайті про своє бажання придбати, і ми з вами зв'яжемося.

SANDI+ - get plus with us!