unknown-viewport

Книжкова полиця: Чарлз Дахігг «Сила звички»

2019-06-25

Книжкова полиця: Чарлз Дахігг «Сила звички»

У нашому списку літератури, обов'язкової до прочитання, поповнення. Цього разу ми хочемо порадити книгу Чарлза Дахігга "Сила звички". З упевненістю можемо сказати, що ця книга буде неймовірно корисна для всіх, хто прагне знайти щастя і досягти успіху.

Автор розповідає про те, як за допомогою дрібних кроків, позбутися від будь-якої шкідливої звички: будь то, наприклад, характерна для багатьох прокрастинація або навіть куріння. Також в книзі детально описано, як формується звичка і як вона зумовлює дії, змушуючи вступати людини певним чином. Прочитавши цю книгу, ви без праці відшукайте спосіб покриття ті самі "гвинтики", щоб навчитися керувати своїми звичками і забрати у них право влади над собою. Найчастіше, ми знаходимо ті чи інші звички дуже легко і непомітно для себе, дотримуючись порад з цієї книги ви зможете позбутися від звичок, які вам не подобаються, також просто.

Чи знаєте ви про те, що можна одночасно впливати на звички відразу безлічі людей? Наприклад, можна привчити населення цілої країни до того, щоб чистити зуби щоранку? Або ж про те, що, виробивши "правильну" звичку, нехай навіть у чомусь невеликому, наприклад, заправляти ліжко після сну вранці, можна кардинально змінити своє життя? Така практика, до речі, може бути застосована і в бізнесі. Звичка іноді може стати серйозною перешкодою, а іноді і хорошим помічником. Варто зауважити, що в питанні вивчення звичок людство суттєво просунулася за останні 50 років. Саме тому в цій книзі ви знайдете масу корисних і розумних порад про те, як змінити своє життя на краще, адже звички є у всіх.