unknown-viewport

SANDI+ на байдарках: екстремальний і веселий корпоратив

2020-07-06

SANDI+ на байдарках: екстремальний і веселий корпоратив

Наприкінці минулого тижня у нашої команди «SANDI+» був перший досвід спільного відпочинку на байдарках. Кожен, хто ризикнув і погодився на участь в корпоративі, залишився з багажем позитивних емоцій і неймовірними враженнями. Наша водна пригода ще раз підтвердила, що ми справжня команда: всі серйозно підійшли до завдання «Управляти байдаркою синхронно» і виконували взяті на себе зобов'язання не на 100 %, а на 120 %.

Наші колеги встигли не тільки по-управляти байдаркою, а й повеселитися на березі Сіверського Дінця, пограти у волейбол і різні естафети, смачно поїсти та поспівати пісень біля вогнища. А сьогодні, все не тільки працюють, а й діляться своїми враженнями про відпочинок:

  • Діана (директор по персоналу): «Масу вражень, море задоволення ми отримали від цього корпоративного сплаву! За похід ми встигли пройтися по воді на веслах, покупатися на природних пляжах, пограти на березі в активні ігри, а ввечері провести час біля багаття за справжньою похідниою вечерею та поспівати пісень під гітару. Згуртованість команди, можливість поспілкуватися з колегами, отримати позитивні емоції, ближче пізнати один одного - ось заради чого ми збиралися! Дякуємо всім за участь! Усі молодці! Дякуємо керівництву компанії за можливість проведення даного заходу!»
  • Денис (менеджер із закупівель): «Це був мій перший досвід сплаву на байдарках. Все було дуже круто. Емоції, атмосфера та колектив!»
  • Андрій (продакт-менеджер): «Корпоратив вдався, ми пройшли великий шлях по річці Сіверський Донець великою командою в 70 чоловік. Нам на шляху зустрічалися перешкоди у вигляді бобрових гребель, швидкої течії, втрати управління байдарками, але завдяки командній роботі ми з честю все подолали. І були винагороджені прекрасним відпочинком на березі річки, спочатку: волейбол, естафети, танці ... і закінчили пізно ввечері біля вогнища співом під гітару в колі вже близький друзів.»
  • Ольга (бухгалтер): «Спасибі SANDI+ за такий прекрасний день! Чудова природа, яскраве сонечко, тепла вода, весела компанія - дозволили відволіктися від повсякденних справ. Я отримала море задоволення від сплаву на байдарках. Було супер!»
  • Денис (main full stack web developer): «Корпоратив - супер! Сонце, вода, смачна їжа, позитивні люди. Тімбилдинг вдався!»
  • Юлія (менеджер із закупівель): «Спасибі SANDI+ за відмінний корпоративний відпочинок! Для мене це була перша спроба освоєння байдарки і, завдяки колегам, які потрапили зі мною на один човен, думаю, що її можна назвати вдалою!»
  • Наташа (дизайнер): «Величезне спасибі SANDI+ за організацію такого незабутнього відпочинку з колегами! Адже що може бути краще, ніж побути подалі від щоденних рутинних турбот, постійної біганини і метушні, й зануритися в спокій і чарівну гладь річки? Сплав на байдарках - прекрасний активний відпочинок, отримала масу вражень і емоцій. Дякую всім!»

Тепер ми точно знаємо, що для прокачування згуртованої роботи та відмінного активного відпочинку, сплав на байдарках - кращий варіант!

SANDI+ - get plus with us!