unknown-viewport

SANDI+ на 1+1 Digital Weekend

2019-05-13

SANDI+ на 1+1 Digital Weekend

Вихідні дні 11 і 12 травня ми присвятили тому, щоб надихнутися та отримати нові знання! Наша команда відвідала найбільший захід зі сфери маркетингу, реклами та дизайну - 1 + 1 Digital Weekend в Харкові. 

У перший день заходу ми були захоплені виступами крутих спікерів. Лекції об'єднувала одна спільна тема: створення нових медіа проектів, починаючи з етапу розробки та закінчуючи їх монетизацією з використанням різноманітних платформ.

На другий день наших пізнавальних вихідних ми знайомилися з цифровою середовищем і дізналися про проекти, які можна в ній створювати, і як зробити їх соціально-медійними.

Трохи цікавих інсайтів з Digital Weekend:

- Автором, що стала крилатою серед маркетологів, цитати: «Content is king» був ніхто інший, як Білл Гейтс (в 1996 році він навіть написав на цю тему ціле есе).

- Реклама вже давно стала інтерактивним досвідом для своєї аудиторії. Важливо, щоб вона не викликала роздратування, при цьому варто зауважити, що в останні роки кількість дратівливою і нав'язливої ​​реклами істотно скоротилося.

- Обов'язкова вимога до сучасного контенту - мультимедійність, також він повинен бути універсальним і підходити для різних платформ одночасно.

- Платформа Youtube віддає перевагу більш тривалим відео. Краще ранжируватиметься одне годинне відео, ніж кілька по 2-10 хвилин.

- Youtube віддає перевагу довгим відео. Йому краще одне годинне відео, ніж п'ять двохвилинний.

- Якщо у вас з'явилася ідея створити власний youtube-канал, то потрібно бути готовим до того, що для досягнення успіху й окупності своїх праць, необхідно по-справжньому багато працювати та стежити за тим, щоб контент був систематичним і регулярним.

- Тямущих дизайнерів можна порівняти зі справжніми чарівниками. За допомогою дизайну вони можуть управляти користувачем так, щоб він зробив те, що їм потрібно.

- Орієнтуйтеся не на те, що роблять конкуренти, а на те, що потрібно вашим користувачам.

Ми впевнені, що час, проведений з користю, не рахується втраченим, тому ні в якому разі не забувайте про необхідність розвиватися, яких би ви висот не досягли, і не забувайте відвідувати заходи, які можуть навчити вас чогось нового.

SANDI+ - get plus with us!