unknown-viewport

Креативна конференція від Банди.

2019-07-02

Креативна конференція від Банди.

27 червня співробітники напрямку «Реклама. Комунікації. Сервіс» відвідали дуже крутий захід - Креативну конференцію агентства Банда.

Чесно, такої кількості відвідувачів на подібних заходах ми ще не бачили. Більше 2500 людей прийшли прокачати свою креативність. Приємно розділити емоції з людьми, які в захваті від того, чим займається команда Банди.

Ділимося декількома інсайтами з заходу:

- Креативність - це не звичка, а енергія. Піднімати енергію радять щирістю. Щирість - джерело сили.

- Перші зустрічі - спосіб зрозуміти завдання та потреби клієнта. Не кажіть про свої дипломи, заслуги або кращі кейси. Дайте можливість замовнику відчути себе більш значущим.

- Експертність вбиває креатив. Щоб бути креативним потрібно залишатися наївним.

- Чим більше напружуєшся, тим гірші ідеї придумуєш. Щоб придумувати ідеї, які чіпляють, потрібно створювати умови, в яких мозок краще працює.

- Наївність - це відмінна якість. Вона допомагає відноситься до будь-якої ситуації по-новому та «як в перший раз». Допомагає вчиться «не вміти», а не бездумно робити «як раніше».

- У роботу потрібно грати, а не ходити на неї.

Загалом, Креативна конференція - пройшла на вищому рівні. Спікери дуріли, робили неправильно. Показували цифри і результати робіт. Клацали кнопки дим-машини та надихали своєю корпоративною культурою. Все це створювало емоції довіри та натхнення.

SANDI+ - get plus with us!