unknown-viewport

Книжкова полиця: Кармін Галло «Правила Джобса. Універсальні принципи успіху від засновника Apple »

2017-01-05

Книжкова полиця: Кармін Галло «Правила Джобса. Універсальні принципи успіху від засновника Apple »

Як співробітники компанії-лідера свого ринку, ми не можемо пройти повз іншої компанії, яка лідирує в своїй сфері. Йдеться про компанію Apple - її успіх не залишає нас байдужими і, звичайно ж, змушує цікавитися особистістю, яка за ним стоїть - засновником компанії Стівом Джобсом. Саме тому ми не змогли пройти повз книги "Правила Джобса. Універсальні принципи успіху від засновника Apple ", написаної американський журналістом Карміном Галло. У ній описані основні постулати, яких дотримувався Стів Джобс на своєму шляху до приголомшливого успіху. Принципи, які допомогли хлопчику, що роблять щось у себе в гаражі, стати одним з найбільших людей сучасності, якого наслідують і поклоняються всі бізнесмени. Сам же Галло вважає, що його книга про "новаторство без болю" і виділяє 7 принципів Стіва Джобса, які можна застосовувати у всіх життєвих сферах: 
1. Робіть те, що любите. Все своє життя Стів Джобс усвідомлено слідував велінням свого серця і це багато в чому визначило його успіх. 
2. Залиште слід у Всесвіті. Вже кому-кому, а творцеві Apple це точно вдалося. Але не можна забувати про людей, які підтримували його починання і допомагали йому змінювати світ. 
3. Струсіть вашу свідомість. Будь-яке новаторство дуже тісно межує з творчістю, а Джобс вважав творчістю процес об'єднання речей. 
4. Продавайте мрії, а не продукти. Одна з найвідоміших цитат, пов'язаних з компанією Apple. Фраза настільки "приросла", що багато хто вважає її офіційним слоганом. 
5. Скажіть "ні" тисячі речей ". Згідно філософії Джобса, найскладніше в простоті. Для того, щоб знайти потрібне, слід відмовитися від усього зайвого. 
6. Створіть шалено великий досвід. Робота мережі роздрібних магазинів Apple став золотим стандартом сфери обслуговування - їх досвід може перейняти будь-яке підприємство. 
7. Опануйте посланням. Ви можете бути справжнім генієм з приголомшливими ідеями, але який у цьому сенс, якщо ви не можете поділиться ними зі світом? 
Можливо комусь ці принципи здадуться дуже поверхневими. За видимою простотою ховається глибина через яку розуміти їх і дотримуватися їх куди складніше, але спробувати точно варто!