unknown-viewport

Книжкова полиця: О. Гассман, К. Франкенбергер, М.Шік

2019-04-23

Книжкова полиця: О. Гассман, К. Франкенбергер, М.Шік


У Всесвітній день книги ми не можемо не поділиться з вами новою книгою, яку, на наш погляд, обов'язково варто прочитати. Книга «Бізнес-моделі: 55 кращих шаблонів» була написана командою авторів, до якої увійшли О. Гассман, К. Франкенбергер, М.Шік.

Одним з основних факторів успішності компанії є вибір правильної бізнес-моделі. Тому дана книга звернула на себе нашу увагу, до того ж, запропоновані в ній методології, стануть відмінною інформаційною базою, як для компаній, які тільки почали свій шлях, так і для тих, хто вже досяг певних висот, але бажає перебудувати свій бізнес, щоб рухатися вперед.

Колектив авторів описує стратегію вибудовування і важливі етапи впровадження сучасних бізнес-моделей, а також попереджає про можливі складнощі, з якими можна зіткнутися в процесі. Крім того, в книзі описані 55 бізнес-шаблонів, на яких грунтувалися принципи роботи найвидатніших компаній сучасності.

Ми однозначно рекомендуємо дану книгу до прочитання, так як вона є свого роду ящиком з інструментами: в ній немає нічого зайвого все строго по справі. Після прочитання "Бізнес-моделі: 55 кращих шаблонів", будь-яка людина, пов'язана з бізнесом, зможе позбутися міфів і помилкових уявлень про бізнес у своїй свідомості, а також підкоригувати або повністю перебудувати роботу своєї компанії. Книга містить в собі вкрай пізнавальні приклади корпоративного досвіду та зрозумілі кейси, які допоможуть краще зрозуміти роботу кожної конкретної моделі.

Розвивайте свій бізнес разом з SANDI+!