unknown-viewport

Книжкова полиця: Теорія ігор. Мистецтво стратегічного мислення в бізнесі і житті

2018-07-01

Книжкова полиця: Теорія ігор. Мистецтво стратегічного мислення в бізнесі і житті

Кожній людині доводиться постійно приймати рішення в роботі і повсякденному житті. Вибір професії, супутника життя, методів виховання дітей або стратегії управління компанією - приклади важливих і необхідних рішень, які впливають на нашу долю.

У житті нам доводиться не забувати про те, що оточуючі люди теж мислять стратегічно. Колеги, партнери, ділові суперники, подружжя і навіть діти мають свої цілі і плани, які можуть як збігатися з вашими, так і суперечити їм. Роблячи вибір, потрібно передбачити можливий конфлікт і продумати умови співпраці.

Ця книга навчить стратегічного мислення за допомогою теорії ігор - розділу суспільних наук, який вивчає стратегії поведінки в будь-яких ситуаціях і вчить знаходити оптимальні варіанти. Навички стратегічного мислення допоможуть приймати правильні рішення і діяти на їх основі, правильно аналізувати вчинки інших людей і враховувати їх реакцію на ваш вибір.

Навички стратегічного мислення корисні для політиків, бізнесменів, менеджерів, викладачів і всіх, хто хоче стати більш успішним у житті.


Команда SANDI + радить дану книгу до прочитання, особливо вона буде корисна для тих, хто пов'язаний з переговорами, продажами, взагалі з будь-якими ситуаціями, де є протистояння інтересів і пошук оптимального рішення.

Розвивайтеся разом з нами!