unknown-viewport

Співробітники SANDI + на заводі ICMA в Італії

2017-06-10

Співробітники SANDI + на заводі ICMA в Італії

Компанія SANDI+ безперервно контролює якість і безпеку виробів, які надають своїм бізнес-партнерам. Саме тому на початку серпня ми організували робочу поїздку в Італію. Її головною метою було відвідування виробництва TM ICMA. Важлива особливість виробництва даної компанії полягає в тому, що всі процеси: і проектування, і безпосереднє виготовлення продукції, відбуваються в заводському комплексі, який належить компанії і знаходиться недалеко від Мілана.

Відвідавши фабрику, ми в черговий раз переконалися в тому, що те саме якість, яким відома продукція ICMA, закладається в вироби ще на етапі планування і в повній мірі втілюється в готовому продукті. Жоден з етапів виробництва не проходить без контролю якості, що дозволяє уникнути порушень. З не меншою обережністю ICMA підходить і до вибору сировини, використовуючи тільки те, що надходить з країн складу ЄС. І, звичайно ж, важливим значенням у формуванні якості кінцевого продукту від ICMA є точна і скоординована робота всіх напрямків на чолі з їх керівниками.

Окрему увагу хочеться звернути на те, з яким гостинністю і доброзичливістю нас зустріли! Для нас була організована не тільки екскурсія по виробництву, а й по місцевих визначних пам'ятках. Ми співпрацюємо з ICMA з 2006 року і протягом усіх цих років, ми приїжджаємо до наших партнерів, нібито до добрих друзів.