unknown-viewport

SharkBite на Міжнародній виставці Aqua Therm Kyiv 2019

2019-05-18

SharkBite на Міжнародній виставці Aqua Therm Kyiv 2019

Виставка Aqua Therm - найбільша галузева подія, присвячена питанням тепло- і водопостачання, сантехніки та систем кондиціонування. І, звичайно ж, ми не змогли пропустити такий захід і традиційно брали участь у ньому.

Aqua Therm Kyiv 2019 проходила з 14 по 17 травня в Міжнародному виставковому центрі Києва, в цьому році ми презентували стенд іспанської торгової марки SharkBite.

SharkBite - лідер ринку сантехнічної арматури. І ми були раді тому, що стенд, присвячений даному виробнику, виявився цікавим відвідувачам настільки масштабної події. Біля нашого стенду було багато відвідувачів протягом усіх чотирьох днів виставки і в цьому немає нічого дивного, адже справжні професіонали завжди цікавлять сучасними технологіями.

Команда SANDI+ намагалася приділити максимум уваги всім, кого зацікавив представлений нами бренд. Також ми проводили демонстрацію роботи інноваційної водопровідної системи. Не менш приємно було поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами, побачити, що кількість професіоналів в нашій галузі зростає, і всім їм приносить задоволення те, чим вони займаються.

Тепер, коли одна з найважливіших щорічних подій для нашої компанії успішно пройшла, ми можемо перевести подих і відразу ж починати готуватися до Aqua Therm Kyiv 2020, і працювати над новими проектами.

Дякую гостям за проявлений інтерес до нашої експозиції, а також організаторам за теплий прийом і високий рівень проведення виставки. Побачимося в 2020 році!

SANDI+ - get plus with us!