unknown-viewport

Команда SANDI+ на міжнародній виставці ISH

2019-03-16

Команда SANDI+ на міжнародній виставці ISH

Представники компанії SANDI+ відвідали важливий і пізнавальний захід - виставку, присвячену будівельним і енергозберігаючим технологіям, санітарному обладнанню, кондиціонування і вентиляції.

Виставка ISH проводиться у Франкфурті і вважається одним з найбільш масштабних подій в нашій сфері. Основна мета її проведення: дати можливість відвідувачам познайомитися з новітніми технологіями, що дозволяють економити найважливіші ресурси: електроенергію і воду, а також інноваціями в сфері вентиляції, опалення та охолодження повітря. Важливо зауважити, що всі представлені технології повністю відповідають сучасним екологічним вимогам.


ISH об'єднує величезну кількість людей і кожні два роки демонструє багато захоплюючих стендів, присвячених новинкам в галузі.

Наші партнери також регулярно беруть участь в ISH:

- SharkBite – системи Push-fitting швидких з'єднань без спеціальних інструментів для професійного монтажу опалення та водопостачання. Все виробництво компанії знаходиться в Іспанії.


- ICMA – це італійський виробник економного та якісного обладнання для опалення, це висока якість, передові технології і постійне вдосконалення. ТМ ICMA представляє всі комплектуючі для монтажу і експлуатації. Європейська якість та інноваційні методики для вас!


- SIME – опалювальні водогрійні та конденсаційні котли італійського виробництва.


- TESY - це болгарський виробник опалювальної техніки. Продукція Tesy відрізняється високою якістю і доступною ціною. Вся техніка повністю адаптована для експлуатації в Україні. Tesy - це мистецтво в системах опалення!


- Daikin – світовий лідер у виробництві побутових і промислових кондиціонерів повітря, систем опалення та вентиляції приміщень.


Відвідуючи подібні заходи, ми не втрачаємо можливості провести масу ділових переговорів. Тому завершальний день виставки ми присвятили спілкуванню з потенційними, а також вже наявними бізнес-партнерами. Ми сподіваємося, що проведені нами переговори послужать надійним фундаментом для розвитку подальших ділових взаємин.


SANDI+ - get plus with us!