unknown-viewport

SANDI + на виставці Aqua-Therm 2018

2018-05-31

SANDI + <br> на виставці <br> Aqua-Therm 2018

Подія, до якої ми завжди ретельно і довго готуємося, і яка пролітає як одна мить, - це Міжнародна виставка Аква - Терм Київ, яка в цьому році святкувала 20-ий ювілей.

У цьому році відвідувачам даного заходу ми представляли три стенди:
- ТМ ICMA;
- TM SharkBite;
- TM Thermo Alliance.

Стенд ТМ ICMA не залишався без уваги всі чотири дні виставки. Вулицями Італії хотів прогулятися кожен! Також на стенді ми зустрічалися з партнерами; проводили переговори з потенційними партнерами; презентували продукцію ТМ ICMA, і ще раз усім нагадали, що дана торгова марка - це європейська якість, надійність та інновації. Партнерам та потенційним партнерам, колегам і конкурентам - стенд ТМ ICMA сподобався абсолютно всім!

SANDI+

Стенд TM SharkBite - це новинка теплотехнічного ринку України. SharkBite™ - це іспанська торгова марка пуш-фітингів систем швидкого монтажу. Компанія SANDI+ є ексклюзивним представником ТМ SharkBite на території України. Ми раді, що дана продукція дуже зацікавила відвідувачів виставки!

SANDI+

На стенді ТМ Thermo Alliance ми представляли нові продуктові лінійки твердопаливних котлів, труб та польської автоматики до твердопаливних і газових котлів.

SANDI+

Виставка Аква - Терм Київ 2018 для компанії SANDI+ пройшла на найвищому рівні!

Ми отримали море незабутніх емоцій, надихнулися новими творчими ідеями і готові до підкорення нових вершин.

Ваша команда SANDI+!