Масниця - одне з найдавніших свят, традиція святкування якого збереглася донині. Також вона уособлює собою відступ зимового холоду і прихід весни.
Цього року Масляний тиждень проходила з 12 по 18 лютого.
Керівництво SANDI + привітало своїх співробітників, організувавши для них тематичний майстер-клас в кулінарній студії. Майстер-клас проводив шеф-кухар Тарас Клипин.
У теплій та затишній атмосфері студії він поділився своїми кулінарними хитрощами і навчив приготування цілих трьох видів млинців. Приготовлені млинці були з'їдені відразу ж на місці і їм був одноголосно винесений вердикт: дуже смачно!
Спасибі кулінарній студії "Кухня" та шеф-кухарю Тарасу Клипину за можливість приємно провести час з користю для себе.
SANDI+ - get plus with us!