unknown-viewport

SANDI+ дарує дітям емоції у Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями

2021-02-04

SANDI+ дарує дітям емоції у Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями

Сьогодні, 4 лютого, Всесвітній день боротьби проти раку. Не один рік поспіль саме у цей день ми влаштовуємо невеличкі розважальні заходи для дітей, котрі проходять лікування у Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1.

Ми впевнені, що гарний настрій, позитивні емоції та нові враження - ще один маленький крок на шляху до їх одужання. І щиро вдячні, що керівництво лікарні надає нам можливість організувати для дітей та їх батьків невелике "свято"!

Співробітники лікарні зазначають: «Що в нас може бути спільного з великим постачальником  сантехнiчної  та теплотехнiчної  продукцiї? - Це любов до дітей!

Компанія SANDI+ вже тривалий час допомагає нашому закладу, а особливо – дітям з онкологічною патологією. Вони організують свята, купляють необхідні лікувальні та діагностичні засоби та медикаменти, побутові прилади. І звісно, завжди приходять з подарунками та смаколиками особисто для кожної дитини, приносячи з собою свято!

Сьогодні, у Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями, вони, як завжди, подарували малечі дивне свято з фокусником Александром Морока!  Дякуємо вам за вашу любов до дітей та за дружбу, перевірену часом!»

У свою чергу ми, команда SANDI+, бажаємо діткам, які борються з цією підступною хворобою, швидкого одужання!


SANDI+ - get plus with us!