unknown-viewport

Презентація-семінар компанії SANDI+ і KERLITE Cotto d'Este

2018-07-30

Презентація-семінар компанії SANDI+ і KERLITE Cotto d'Este

24 липня компанія SANDI+ і TM KERLITE Cotto d'Este провели спільну презентацію. Її ключовою темою стало використання керамограніта KERLITE в сучасному інтер'єр-дизайні.

В останні роки спостерігається тенденція до підвищення попиту на використання керамогранітних плит. Основна причина цього явища лежить в тому, що сама плитка стає все більш різноманітною: з'являються нові формати, текстури і малюнки. Разом з цим збільшується і область застосування керамограніта. Його використовують для оформлення кухонного фартуха, стін, підлог, створення декоративних панно, сходів і навіть дверей і підвіконь.

SANDI+

Експорт-менеджер ТМ KERLITE, постійний гість наших заходів і просто наших хороший друг, Марко Пенацці розповів про безліч нових способів використання тонкого керамограніта і надав приклади того, що плитку від Kerlite можна використовувати в найнесподіваніших місцях і вона відкриває безмежні можливості для творчості дизайнерів.

SANDI+

Всі гості заходу провели приємний і пізнавальний вечір в колі своїх колег і однодумців, в поєднанні отримання цікавої інформації та розпивання смачних коктейлів. Вечір дійсно вдався!

SANDI+

SANDI+ - get plus with us!