unknown-viewport

Перший ювілей - 10 років РТП SANDI+ в м. Дніпро

2020-08-29

Перший ювілей - 10 років РТП SANDI+ в м. Дніпро

10 років тому було засновано регіональне представництво SANDI+ в Дніпрі. З тих пір ми в рази розширили клієнтську базу, зміцнили відносини з усіма партнерами, збільшилися в кілька разів в кількості співробітників. 10 років роботи - привід для гордості і, звичайно, для свята!

Цю подію ми відзначили активним спільним відпочинком! А як все пройшло, нам розповіли учасники заходу!

Антон (директор): «В останню суботу літа ми зібралися на базі відпочинку для святкування 10-річчя РТП в компанії співробітників філії та представників Головного офісу. Хочемо подякувати нашому генерального директора за привітання з нашим першим ювілеєм! Було багато подарунків: прапор компанії, пам'ятна табличка і, звичайно ж, торт! Це дуже зміцнило наше відчуття, що ми складова великого і прекрасного колективу!

Хочу сказати спасибі колективу філії, який з великим азартом і завзяттям брав участь в активному відпочинку! І, звичайно ж, нашим дівчатам, які не тільки взяли участь в організації святкового столу, а й почали підкорювати водні перешкоди на SUP-бордах і каяках. Все пройшло на УРА! Бажаю всім і кожному зростання і прагнення, нескінченного азарту і самовдосконалення! Адже кожен з нас - частина компанії! Ми і є компанія!»

Катерина (бухгалтер): «Хочу подякувати нашому директору, Антону Сергійовичу, за прекрасно організований корпоратив на честь 10-річчя нашого РТП! Це був активний відпочинок з користю, який запам'ятався тільки яскравими моментами! Все було просто супер! Каяки, сапи, човни, теніс тощо!

Хочу побажати нам надалі так і продовжувати працювати однією згуртованою сильною командою! Адже кожен з нас - особлива, надзвичайна особистість, яка вносить свій внесок у нашу спільну справу. Я бажаю нам втілювати геніальні ідеї й отримувати результат екстра-класу!

Олександр (старший комірник): «Я високо оцінив професіоналізм нашої творчої команди, спільні зусилля якої дозволили реалізувати задумане в найкоротші терміни і на вищому рівні. Упевнений, що склалися між нами дружні відносини послужать подальшому розвитку плідної співпраці. Ми команда професіоналів, здатна передбачити очікування навіть найвибагливіших клієнтів.

Ольга (офіс-менеджер): «У ці вихідні у нашого регіону був корпоратив. Привід дуже значуща подія - нашому регіону 10 років! Це надихає і дарує відчуття стабільності. Сам корпоратив вдався на славу! Прекрасний активний відпочинок в мальовничому місці, в компанії рідного колективу. Відмінно відпочили та зарядилися енергією для нових звершень!

Хочу побажати SANDI+ йти і далі по шляху успіху і розвитку! Ми всі працюємо на єдиний результат екстра-класу! І сподіваюся, завдяки нашій командній роботі, ми все будемо працювати в успішній і процвітаючій компанії!»

Євген (менеджер): «Дуже сподобався корпоратив. Вперше ми так активно брали участь в спортивному відпочинку! І найголовніше без алкоголю, оскільки безпека в активних видах спорту насамперед! Бажаю нам так само згуртовано працювати і йти до успіху разом!»

Артем (менеджер): «В суботу провели відмінно час і відпочили з колегами. Нам організували корпоратив на честь знаменної події - десятиліття регіонального представництва SANDI+ в Дніпрі. Ми провели здоровий відпочинок. Особливо запам'яталися сап-борди, які розвивають почуття балансу і контроль тіла. Всі отримали заряд позитиву і море позитивних спогадів про цей день!»

SANDI+ - get plus with us!