unknown-viewport

Наша традиційна подія: привітання новачків!

2021-04-05

Наша традиційна подія: привітання новачків!

Щомісяця у нас відбувається спочатку дуже хвилююча, а потім трохи урочиста подія: в кінці випробувального терміну новачків - співбесіда з генеральним директором і привітання після.

Цього разу наш колектив став більше на цілих 13 крутих фахівців, які за такий невеликий час роботи в SANDI+ встигли проявити себе і зарекомендувати. Колеги з радістю поділилися з нами враженнями про роботу в компанії.

Анастасія, бухгалтер: «Робота в компанії SANDI+ для мене це "ковток свіжого повітря" і нові знання, велика кількість нових знань, ВЕЛИЧЕЗНА кількість нових знань кожен день - і це ЗДОРОВО! Прекрасний колектив, який завжди готовий вислухати суть проблеми та допомогти знайти кращий шлях її вирішення. Мені подобається, що компанія розвивається "семимильними кроками", удосконалюючи та доводячи до досконалості всі бізнес-процеси, це мотивує кожного з нас до прагнення досягти більшого, бо "рух - це життя"! Спасибі за те, що прийняли мене в свою дружну сім'ю!»

Сергій, системний адміністратор: «З самого знайомства з компанією мені дуже сподобалася Корпоративна Культура - слідуючи їй можна досягти ідеальних результатів в роботі! Перші місяці поруч зі мною був мій керівник і колектив, які надавали допомогу і підтримку в усіх питаннях. Я гордий, що тепер став частиною такої великої команди SANDI+».

Марія, SMM-менеджер: «Напередодні Нового року я оголосила про те, що йду зовсім в іншу сферу. Тоді я боялася, що підведу людей, які в мене повірили. Але випробувальний термін - позаду, і за цей час мені вдалося виконати пул абсолютно нових завдань по просуванню бренду. Яких саме - корпоративна таємниця. Але скажу тільки, що стратегія працює. І працює дуже круто. А ще працює швидкість, креатив, часом крейзі ідеї, ризик бути незрозумілим або занадто зухвалим, повна віддача проекту і віра в те, що завтра ми станемо сильнішими та крутіше. Ну і приємно, що багато ідей з корпоративного акаунта «запозичують» як прямі конкуренти, так і ті, хто дуже уважно стежить за нашими сторінками. Раніше б обурилася з цього приводу. А зараз знаю: якщо тебе копіюють, ти - в тренді! Але ще знаю, що без підтримки команди у нас не було б такого крутого результату, і безмежної віри в те, що ми завтра будемо крутіше, ніж сьогодні!»

Ангеліна, аналітик: «Місяць роботи в компанії пролетів непомітно, але в той же час був дуже насиченим і цікавим! Хотілося б дуже подякувати своєму керівнику і всьому відділу за дружню і теплу атмосферу в колективі, готовність завжди допомогти і відповісти на всі питання! Шалено подобається "зарядженість" колег на результат і на досягнення цілей, поруч з ними завжди хочеться працювати ефективніше та досягати найвищих результатів! Спасибі компанії за корпоративну бібліотеку, вже встигла прочитати одну з книг і поділитися своїми! Також окрема подяка HR-у Лері за те, що весь місяць була "зі мною", завжди цікавилася моїми справами і завданнями, відповідала на всі мої запитання, хоч і сама була на той час новачком!»

 SANDI+ - get plus with us!