unknown-viewport

Девід Аллен «Як привести справи в порядок. Мистецтво продуктивності без стресу »

2016-11-25

Девід Аллен «Як привести справи в порядок. Мистецтво продуктивності без стресу »

Знання - сила!

Співробітники компанії SANDI + прагнуть процвітати у всіх життєвих сферах і тому особливу увагу приділяють своєму саморозвитку. Звичайно ж, коли мова заходить про саморозвиток, не можна не згадати про книгах, які нас надихають і направляють. З книжкового бестселера Девіда Аллена "Як привести справи в порядок. Мистецтво продуктивності без стресу "ми почерпнули багато нових ідей, які привели до різних змін всередині компанії. Сміливо радимо її до прочитання всім, хто хоче йти вперед і домагатися ще більших успіхів.

Сумніваєтеся в тому, чи варто читати цю книгу або ж поки не можете знайти час для прочитання? Ми підготували для Вас витримку з найціннішими, на наш погляд, рекомендаціями з неї:
1. Щоб прийняти вірне рішення, досить визначити лише дві речі: яким повинен бути результат і які конкретно дії потрібні для його досягнення. На жаль, більшість людей навіть поняття не мають ні про перше, ні про друге.
2. Ключ до управління всім - управління власними діями.
3. Залишаючи незакінченою якусь справу, ви залишаєте його незакінченою відразу в двох місцях: у своїй голові і в дійсності. Незавершена справа, осідаючи в голові, забирає вашу енергію і увагу з-за чого ви не можете сконцентруватися ні на що більше.
4. Як правило, люди дуже багато хто думає. Шкода, що вони більше люблять думати про проблеми, ніж про те, як їх можна вирішити.
5. Управління діями здатне принести масу переваг. Почати варто хоча б з того, щоб приймати рішення по конкретній ситуації "по гарячих слідах" - як тільки вона виникла, а не відкладати її в довгий ящик поки вона не перетвориться в проблему.
6. В основі гнучкого і обдуманого поведінки - зрозумілі цілі і принципи. Прямолінійний і дурне поведінку - наслідок складних правил та інструкцій.
7. Як би банально це не звучало, але завершуйте розпочаті проекти, виконуйте взяті на себе зобов'язання і обіцянки. Дотримуйтеся цієї стратегії і тоді ваше свідоме і несвідоме досягнуто успіху, а ви придбаєте відчуття закінченості, значущості та цілісності.
8. Раз в тиждень під час перегляду в усі свої плани і списки. Це допоможе прояснити Ваше створення і дасть зрозуміти, що все "вільні кінці" останніх декількох днів зібрані і організовані.

Звичайно, неможливо вмістити зміст цілої книги в кілька цитат, тому настійно рекомендуємо прочитати її всю і не забувати дотримуватися прочитаним рекомендацій. Читайте, запам'ятовуйте, міняйте своє життя!