unknown-viewport

Важливе звернення!

2022-03-15

Важливе звернення!

Шановні партнери, друзі та громадяни нашої держави!

24 лютого життя кожного з нас змінилося після повномасштабного вторгнення армії росії на територію України. Першочерговим нашим завданням було забезпечення безпеки співробітників компанії. Сьогодні наша команда, яка територіально розкидана по всій Україні, згуртована як ніколи. Нон-стоп ми піклуємося один про одного и завжди «на зв’язку»:

  • Допомагаємо з транспортом.
  • Ділимося безпечними маршрутами для пересування та іншою важливою інформацією.
  • Допомагаємо у пошуках житла.
  • Переживаємо за кожного.

Без вагань та сумнівів: ми – українська компанія, тому робимо все для перемоги! Для підтримки економіки нашої держави ми вже відновили роботу, проте трохи змінили формат роботи, але як завжди залишаємось на зв’язку – сьогодні для нас це особливо важливо.

Наша команда продовжує працювати та не втрачає оптимізму. Працює доставка Новою Поштою, ми приймаємо замовлення та робимо все можливе, щоб ви отримували їх своєчасно.

Наразі базуємось на у Житомирі, Вінниці, Хмельницькому, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові та Рівному - заповнили склади продукцією та стараємося для вас.

У Дніпрі, Одесі та Миколаїві працюємо наразі у віддаленому режимі, також доставляємо у сусідні регіони за допомогою Нової Пошти.

Плануємо рухатися далі, розвиватися та підтримувати економіку країни – будемо робити це разом!

Слава Україні!